Zuid-Australië

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Zuid-Australië

Zuid-Australië is een staat in het zuidelijke centrale deel van Australië.
De onderscheidende kwaliteit van Zuid-Australië is de extreem wilde natuur. Hier zijn de Bunda Cliffs, die 100 km uitkijken op de Great Australian Bay, de uitgestrektheid van desolaat land van de Nullarbor-vlakte en de rode duinen van de Simpson-woestijn. De hoofdstad is Adelaide en heeft de bijnaam de "stad van kerken" en staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed. Het ligt in de buurt van de wijngaarden van de Barossa-vallei en de beschermde stranden van het schiereiland Fleurieu.
Zuid-Australië deelt grenzen met de andere staten van het vasteland, en met de Northern Territory; het grenst in het westen door de Zuid-Australië, in het noorden door de Northern Territory, in het zuid-oosten door Victoria, in het zuiden door de Grote Australische bocht
Vastgoedprijzen te koop in Zuid-Australië en specifiek voor woningen in Adelaide blijven stijgen, de laatste cijfers laten zien dat de mediaanwaarde opnieuw een recordniveau heeft bereikt.
Volgens de laatste kwartaalcijfers heeft de mediaanwaarde van het Adelaide huis een historisch hoogtepunt bereikt met een stijging van 3,87% in de afgelopen 12 maanden en 0,43% meer dan in het vorige kwartaal.

Ondanks deze groei blijft Zuid-Australië de meest geschikte staat in Australië en er zijn veel positieve aspecten in dit alles.

De stad Holdfast Bay was het stedelijk gebied met het beste rendement, de waarde van onroerend goed steeg met 11,54% voor het jaar en 13,87% voor het kwartaal.
Aan de rand van de stad met meer dan 10 verkopen voor het tweede kwartaal van 2018 en 2017, waren St Georges en Norwood, beide in de oostelijke buitenwijken van Adelaide, de enige voorsteden die gemiddeld één miljoen dollar bereikte. Op basis van dezelfde criteria noteerde Henley Beach de hoogste groei, met vastgoedwaarden van 23,46% ..

De recente upgrade van Henley Square was een enorme aantrekkingskracht voor kopers die geïnteresseerd waren in onroerend goed te koop in Zuid-Australië.
Dit heeft de levensstijl aan de kust aanzienlijk verbeterd en biedt nu mensen een buitengewone keuze aan cafés, restaurants, winkels en bars en vele mogelijkheden van onroerend goed te koop in Zuid-Australië.

De locatie van de buitenwijk, dicht bij het strand, vijf minuten van de luchthaven, 10 minuten van Glenelg en gemakkelijk bereikbaar vanuit de stad, maakte het ongelooflijk populair bij een breed scala aan kopers die op zoek zijn naar woningen te koop in Zuid-Australië. Veel mensen in de oostelijke buitenwijken willen zich terugtrekken op het strand, dus er komt veel geld naar de buitenwijk en de waarden zullen zeker blijven stijgen in het Henley-gebied.

Alle nabijgelegen buitenwijken groeien in waarde vanwege de populariteit, dwars door Seaton, Fulham en Fulham Gardens

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 22326

Verkoop Landbouwgrond, Zuid-Australië, Barossa Valley, Adelaide, .

Reserved negotiation
Verkoop
Landbouwgrond

250000 m²
grond te koop
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB